Bebek'te tartışma silahla bitti: eski bakanın oğlu ameliyat edildi

Beşiktaş Bebek'te evinde çıkan tartışma sonrası Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı; ameliyat oldu.

Yayın Tarihi: 27.08.2026 15:40
Güncelleme Tarihi: 27.08.2026 15:40

Bebek'te tartışma silahla bitti: eski bakanın oğlu ameliyat edildi

olayın gelişimi:

Dün gece saat 02.00 sıralarında Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki evinde meydana gelen olayda, Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz ile evinde bir araya geldiği arkadaşı arasında iddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, yanında bulunan silahla Yılmaz'a ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.

sağlık durumu ve müdahale:

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Yılmaz, ameliyata alındı. Yapılan açıklamada, Yılmaz'ın bacaklarına üç kurşun isabet ettiği ve ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

soruşturmanın seyri:

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

GENÇLİK VE SPOR ESKİ BAKANI MEHMET ALİ YILMAZ’IN OĞLU SONER YILMAZ, BEŞİKTAŞ BEBEK’TEKİ EVİNDE...

GENÇLİK VE SPOR ESKİ BAKANI MEHMET ALİ YILMAZ’IN OĞLU SONER YILMAZ, BEŞİKTAŞ BEBEK’TEKİ EVİNDE UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.