BBP Genel Başkanı Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kabrini Ziyaret Etti
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı dolayısıyla partilerinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti. Ziyarette, Destici ve beraberindeki heyet yer aldı.
Yazıcıoğlu'nun kabri başında Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edilerek, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Destici, Yazıcıoğlu ve onunla birlikte şehadete yürüyen dava arkadaşlarına rahmet diledi.
16. Yıl Dönümü Anması
Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 16'ıncı yıl dönümünde de ziyaret ettiklerini anımsatarak, Yazıcıoğlu'nun memleketi olan Sivas'ta düzenledikleri iftar programında Sivaslı vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktardı.
"Şehit Muhsin Başkanımızın şehadetinin 16'ncı yılında yine biz buradaydık" diyen Destici, "Kendisini bir kez daha rahmetle, şükranla, dualarla, tekbirlerle yad ettik. Sivas'ta, diğer şehitlerimizi, şehit Muhsin başkanımızın annesini, babasını da yad ettik. Güzel bir program oldu." ifadelerini kullandı.
Ülke Genelinde Yad Etmeler
Mustafa Destici, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul'da, Bursa'da, Denizli'de, Samsun'da Türkiye'nin çeşitli vilayetlerinde ve Balkanlarda Kerkük'te de Muhsin Yazıcıoğlu'nu andık. Daha sonra Bursa'da şehit aileleriyle bir araya geldik. Tekrar başta şehit Muhsin başkanımız olmak üzere, onunla birlikte hayatını kaybeden bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz. Allah, şehitlerimizden razı olsun; ordumuzu muzaffer eylesin."
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı'nın 2. gününde partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Taceddin Dergahı'ndaki kabrine ziyarette bulundu. Partililerle birlikte Yazıcıoğlu'nun kabrine karanfil bırakan Destici, Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı'nın 2. gününde partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Taceddin Dergahı'ndaki kabrine ziyarette bulundu. Partililerle birlikte Yazıcıoğlu'nun kabrine karanfil bırakan Destici, Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.