Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bayram sevincini borçsuz yaşayın! Tüm borçlarınızı 92 gün sonra ödeyin

Bayram öncesi borçlarını kapatmak isteyen vatandaş, yüksek limitli kredileri ve faiz oranlarını yakından takip ediyor. İşte yüksek limitli krediler ve detayları...

Yayın Tarihi: 29.02.2024 09:25
Güncelleme Tarihi: 29.02.2024 09:25

Bayram sevincini borçsuz yaşayın! Tüm borçlarınızı 92 gün sonra ödeyin

Ramazan Bayramı öncesinde borçlarını tek çatı altında toplamak isteyen birey borç kapatma kredilerini araştırmaya devam ediyor. Bütün ihtiyaç kredilerinin bir araya toplandığı Borç Transferi Kredisi ile bir çok avantaj da beraberinde gelmiş bulunuyor.

TL

Farklı bankalardaki borçların Akbank'a taşınması imkanı sağlayan borç transferi kredisinde birçok avantajlı faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri de mevcut. Akbank tarafından sunulan borçları bir araya taşıyan borç kapatma kredisinin en çok dikkat çeken avantajı 92 güne kadar erteleme fırsatının olması olarak açıklanmış bulunuyor.

TL

AKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Piyasanın en cazip faiz oranlarını sunan Akbank, borçların üzerindeki faiz yükünü hafifletmeyi hedeflerken bireyin bütçesine de katkı sağlamayı hedefliyor. 36 aya kadar vade seçenekleri ile esnek ödeme imkanlarını bir arada sunan Akbank aylık taksitlerin geri ödenmesi konusunda da destek sağlıyor. Akbank borç kapatma kredisinde ilk taksidi erteleme seçeneği de mevcut. Yeni krediye geçiş sürecinin daha rahat olarak yönetilebilmesi adına sağlanan bu esneklik kapsamında 92 gün öteleme fırsatı sunuluyor.

TL

92 GÜN ERTELEMELİ KREDİ

Bütün bankalardaki ihtiyaç kredilerini bir arada toplayan Akbank borç transferi kredisini başvuru yapmak için risk skoru ile birlikte gelir belgesinin beyan edilme gerekliliği bulunuyor. Banka tarafından yapılan açıklamada faiz oranları, kredi tutarları ve vade gibi avantajlar müşterinin risk skoruna göre değişkenlik gösterebilmekte olduğu belirtilmiş bulunuyor.