Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,31 0,41%
EURO
35,24 0,26%
ALTIN
2.453,81 -0,07%

Bayern Münih'ten şok eden Sacha Boey kararı

Boey'un Bayern Münih'e transferi, birçok futbolseveri heyecanlandırmıştı. Ancak beklenmedik bir şekilde sol bek pozisyonunda görev alması, hem kendisi hem de taraftarlar için sürpriz oldu. Galatasaray'daki performansını sergilemek için sabırsızlanan Boey, sakatlık engeliyle karşı karşıya kalınca, umutlarını iyileşme sürecine bağladı. İşte tüm detaylar...

Yayın Tarihi: 12.03.2024 14:17
Güncelleme Tarihi: 12.03.2024 14:17

Bayern Münih'ten şok eden Sacha Boey kararı

Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücretiyle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'un Almanya'daki kariyeri istediği gibi başlamadı. Şimdiye kadar sadece iki kez sahaya çıkabilen Fransız sağ bek, beklenen performansı sergileyemedi.

Bayern Münih ile Bundesliga'da ilk maçına 3 Şubat'ta Allianz Arena'da oynanan Mönchengladbach karşılaşmasında çıkan Boey, oyuna 62. dakikada dahil oldu ve 28 dakika sahada kaldı. Ancak performansı istenilen seviyede olmadı.

Şampiyonluk yarışındaki kritik Bayer Leverkusen karşılaşmasında ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Maç kadroları açıklandığında, Boey'un orijinal mevkisi sağ bek olmasına rağmen sol bek pozisyonunda sahaya çıkması herkesi şaşırttı.

Bayern Münih'de Boey'un beklenen performansı sergileyememesi ve pozisyon değişiklikleri, hem oyuncunun hem de takımın geleceği açısından merak konusu olmaya devam ediyor. Boey'un Almanya'daki kariyeri ve performansı yakından takip ediliyor.

BAYERN MÜNİH'TE SACHA BOEY'UN GELECEĞİ NE OLACAK?

Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücretiyle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'un Almanya'daki kariyeri istediği gibi başlamadı. Şimdiye kadar sadece iki kez sahaya çıkabilen Fransız sağ bek, beklenen performansı sergileyemedi.

Sacha Boey, Bayer Leverkusen maçında Thomas Tuchel'in tartışmalı tercihlerinin kurbanı olduktan sonra bir sakatlık yaşadı. Kısa bir süre önce transfer olduğu Bayern Münih'te antrenmanda yaşadığı lif yırtılmasıyla sahalardan uzak kaldı.

Mart ayının başında takımla birlikte antrenmanlara dönen Boey, ancak henüz forma şansı bulamadı. Geçtiğimiz cumartesi günü Mainz karşısında kadroda yer almasına rağmen, sahaya adım atamadı.

Alman basınında yer alan haberlere göre, 23 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih'e uygunluğu kulüp içinde sorgulanmaya başlandı. Oyuncunun hızı ve dinamizmi takdir edilirken, teknik ve taktik yönleri yetersiz bulunuyor.

Sacha Boey'nin Bayern Münih'teki performansının beklenenden düşük olması ve kulüp içindeki şüpheler, futbolcunun Bavyera ekibindeki geleceğini belirsizleştiriyor. Boey'nin Bayern Münih'teki süresinin kısaltılabileceği konuşuluyor.


GALATASARAY, SACHA BOEY TRANSFERİNDE YENİ BİR KAZANÇ MI ELDE EDECEK?

Fransız futbolcu Sacha Boey'un, önümüzdeki sezon takımdaki diğer futbolcularla yaşayacağı forma rekabetinin oldukça zorlu olacağı belirtiliyor. Joshua Kimmich, Noussair Mazraoui, Konrad Laimer ve Leverkusen'den Bayern'e dönecek olan Josip Stanisic gibi is


Fransız futbolcu Sacha Boey'un, önümüzdeki sezon takımdaki diğer futbolcularla yaşayacağı forma rekabetinin oldukça zorlu olacağı belirtiliyor. Joshua Kimmich, Noussair Mazraoui, Konrad Laimer ve Leverkusen'den Bayern'e dönecek olan Josip Stanisic gibi isimlerle rekabet etmesi gereken Boey'un işinin zor olduğu ifade ediliyor.

Boey'un Bayern Münih'teki süresinin yakın zamanda sona ermesi "oldukça muhtemel" olarak değerlendiriliyor ve kırmızı-beyazlıların formasını altı ay giydikten sonra başka bir takıma kiralık olarak gönderilebileceği ima ediliyor.

Bu durumda Sacha Boey'nin ayrılması, Galatasaray'a bir kez daha para kazandıracak. Transfer sürecinde Galatasaray'dan yapılan açıklamada, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması halinde Bayern'in gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını sarı-kırmızılılara ödeyeceği duyurulmuştu. Boey'un Bayern Münih'ten ayrılması durumunda Galatasaray'ın ekonomik anlamda avantajlı bir konuma geçebileceği belirtiliyor.