DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.847.571,81 -0,04%

Batuhan Karacakaya’nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay’a şantaj yaptığı iddiasıyla dava açtı

Oyuncu Batuhan Karacakaya, geçmişte yaşadığı aşk ilişkisinin ardından eski sevgilisi Ayşe Aslanpay’a şantaj yaptığı iddiasıyla başlatılan davada yargılama başladı. Basına kapalı yapılan duruşma sonrasında Batuhan Karacakaya, “Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor” dedi.

Yayın Tarihi: 21.12.2023 16:41
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 16:41

Batuhan Karacakaya’nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay’a şantaj yaptığı iddiasıyla dava açtı

Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a "şantaj" yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma yargılanmasına başlandı.

İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya şikayetçi Ayşe Fatma Aslanpay ile avukatı Ümit Becel ve sanık Batuhan Karacakaya ve avukatı katıldı. Duruşma, tarafların talebi doğrultusunda basına kapalı olarak yapıldı.

Aslanpay’ın avukatı Ümit Becel, “Sanık Batuhan her ne kadar suçlamaları reddetmiş olsa da tüm ifadeler suçtan kurtulmaya yönelikti. İfadesinde ‘Medya gücümün ve kitlemin farkındayım, rezil olmayı göze alamadım bu nedenle o videoyu Ayşe’ye çektirmek zorundaydım’ dedi. Zaten bahse konu video izlendiğinde mağdura zorla ve darp korkusuyla yaptırıldığı iddianame de açıkça belirtildi1. Şikâyetimiz devam ediyor ve Sanık Batuhan’ın tüm HTS kayıtları da incelenecek. Sonraki celse karar verilecek” ifadelerini kullandı.

batıhan

İddianamede ise şikayetçi Ayşe Fatma Aslanpay ile şüpheli Batuhan Karacakaya’nın geçmişte gönül ilişkilerinin olduğu belirtildi3. Olaydan bir gün önce Karacakaya’nın müzik uygulamasından “bekliyorum gel, özlemedin mi? Dön diyemedim” şeklinde bir şarkının paylaştığı görüldü4. Bu paylaşımdan sonra Aslanpay’ın evine gittiği ve orada bulundukları sırada Karacakaya’nın ona sahte bir hesaptan “Batuhan bu video sana 15 Şubat’ı hatırrlatır, artık çok geç, bunu magazin ile paylaşırım” mesaj gönderdiği aktarıldı5. Bu mesaj üzerine Karacakaya’nın arkadaşı arayarak “Ayşe’de video vardı, ben bu karısıyı dövdüm, itiraf ediyorum videoda, şu an bir hesaptan bana mesaj atılıyor” şeklinde konuştuğu belirtildi.

Daha sonra Karacakaya’nın Aslanpay’a dönerek “bu videoyu birine yaydın, buna çözüm üreteceksin” dediği görüldü. 

Bu üzerine Aslanpay'ın evden gitmek istediği ancak Karacakaya'nın 'bana video çekeceksin' ısrarında bulunduğu ve yazmış olduğu notu okutarak zorla video çektirdiği aktarıldı. 

Söz konusu videoda Aslanpay'ın "Ben Ayşe Aslanpay, bugün 16 Şubat, 14 Şubat'ta erkek arkadaşımla ufak çaplı böyle biraz tartıştık ve birbirimizi incittik, ertesi gün konuşmadığımız için vicdan azabı çeksin diye ona yüzüme biraz makyaj yapıp fotoğraf attım, benimle görüşmek istediği için bana bir video attı ve ben o videoyu bir arkadaşıma gönderdim, arkadaşımla tartıştığımız için de o videoyu yayabileceğini düşündüğüm için ve böyle bir video çekiyorum, bu onun teminatı olması adına, o video tamamen benim kendi yüzüme yaptığım makyajdan dolayı çekilmiştir, ortada bir şiddet yoktu" ifadelerini kullandığının belirtildiği iddianamede, Aslanpay'ın kayıt yapıldığı sırada mimiklerinden zorla kaydının yaptırıldığı belirtildi.

Yazar
EDİTÖR

masallahd