DOLAR
42,88 0%
EURO
50,49 0%
ALTIN
6.251,62 0%
BITCOIN
3.765.872,35 -0,31%

Batman’da parmağına sıkışan yüzük itfaiye tarafından spiral makineyle çıkarıldı

Batman’da parmağına sıkışan yüzüğü çıkaramayan genç, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve itfaiye ekiplerinin ortak müdahalesiyle sağlığına kavuştu.

Yayın Tarihi: 28.12.2025 13:08
Güncelleme Tarihi: 28.12.2025 13:44

Batman’da parmağına sıkışan yüzük itfaiye tarafından spiral makineyle çıkarıldı

Batman’da parmağına sıkışan yüzük itfaiye müdahalesiyle çıkarıldı

Kısa süreli sağlık müdahalesi ve itfaiye desteğiyle olumlu son

Batman’da bir genç, parmağına taktığı yüzüğün sıkışması sonucu kendi imkanlarıyla çıkaramayınca Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Gençteki şişlik nedeniyle hastanede yapılan ilk değerlendirmede, yüzüğün tıbbi yöntemlerle çıkarılamayacağı belirlendi.

Bu tespit üzerine durum Batman Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirildi. Ekipler kısa sürede hastaneye gelerek, müdahaleyi acil servis doktorlarının gözetiminde gerçekleştirdi.

Müdahale sırasında ekipler, genç adamın parmağının zarar görmemesi için titiz bir çalışma yürüttü ve spiral makinesi kullanarak yüzüğü dikkatle kesip çıkardı. Operasyon sırasında herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Yüzüğün çıkarılmasıyla rahat nefes alan genç, müdahaleyi gerçekleştiren itfaiye ve sağlık ekiplerine teşekkür etti. Olay, sağlık kuruluşları ile itfaiye birimleri arasındaki koordinasyonun önemini gösterdi.

BATMAN’DA PARMAĞINA YÜZÜK SIKIŞAN GENCİN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

BATMAN’DA PARMAĞINA YÜZÜK SIKIŞAN GENCİN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

BATMAN’DA PARMAĞINA YÜZÜK SIKIŞAN GENCİN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.