Batman'da Kur’an tilaveti yarıştı: Gaziantepli Feyza Gül Çito ve Abdullah Enes Deniz bölge şampiyonu

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma bölge finali Batman’da yapıldı; Gaziantepli Feyza Gül Çito ve Abdullah Enes Deniz Türkiye finallerinde illerini temsil edecek.

Yayın Tarihi: 02.10.2026 08:52
Güncelleme Tarihi: 02.10.2026 08:52

Batman'da Kur’an tilaveti yarıştı: Gaziantepli Feyza Gül Çito ve Abdullah Enes Deniz bölge şampiyonu

Bölge finali Batman'da yapıldı

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması bölge finali, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden öğrencilerin katılımıyla Batman'da gerçekleştirildi. Kız ve erkek öğrenciler ayrı kategorilerde yarıştı ve Kur’an tilaveti ile okuma tekniklerini sergiledi.

yarışma sonuçları:

Erkek öğrenciler kategorisinde Gaziantep'ten Abdullah Enes Deniz, kız öğrenciler kategorisinde ise yine Gaziantep'ten Feyza Gül Çito bölge birinciliğini elde etti. Dereceye giren öğrenciler, Türkiye finalinde illerini temsil etmeye hak kazandı.

ödül töreni ve Türkiye finalleri:

Bölge birincileri, kız kategorisi birincisi Feyza Gül Çito Kayseri'de düzenlenecek Türkiye finalinde, erkek kategorisi birincisi Abdullah Enes Deniz ise Trabzon'da gerçekleştirilecek Türkiye finalinde Gaziantep'i temsil edecek. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Müftüsü Ahmet Durmuş ve komisyon üyeleri tarafından takdim edildi, yarışmaya katılan tüm öğrencilere başarılar dilendi.

KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BÖLGE FİNALİ BATMAN’DA YAPILDI

KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BÖLGE FİNALİ BATMAN’DA YAPILDI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.