Başkan Tetik Karahallı mahallesinde vatandaşlarla buluştu
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Karahallı Mahallesi'ni ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü "yerinde yönetim" anlayışı çerçevesinde yapılan ziyarette, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi.
Ziyarette öne çıkanlar
Başkan Tetik, Karahallı'da vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyip ihtiyaç duyulan hizmetlerle ilgili notlar aldı. Ziyarette çözüm odaklı çalışmaların hız kesmeden devam edeceği vurgulandı ve önceliklendirme yapılacağı bildirildi.
Tetik, belediyeciliğin en önemli unsurlarından biri olarak vatandaşlarla birebir teması ön plana çıkardı. Nazilli'nin merkezinden en uzak kırsal mahallelerine kadar her noktaya eşit hizmet ulaştırma hedefinin altını çizdi.
Ziyaret süresince mahalle sakinleriyle uzun sohbetler gerçekleştirildi; Başkan Tetik çocuklarla yakından ilgilendi. Vatandaşlar, gösterilen yakın ilgi ve samimi tavır nedeniyle memnuniyetlerini iletti.
Karahallı Mahallesi sakinleri, belediye başkanının mahallerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti belirterek taleplerini doğrudan iletebilme imkânı bulduklarını aktardı.
Yerel yönetim açısından değerlendirme
Bu tür yerinde temaslar, hizmet önceliklerinin belirlenmesine, saha verilerinin doğrudan yerinde toplanmasına ve yerel yönetim ile vatandaş arasında güvenin güçlenmesine katkı sağlıyor. Karahallı ziyareti, ilçe yönetiminin kırsal alanlarda erişilebilirlik ve ihtiyaç takibini sürdürme kararlılığının somut bir göstergesi olarak okunabilir.
NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI DR. ERTUĞRUL TETİK İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA VATANDAŞLARLA BULUŞARAK SORUNLARI YERİNDE DİNLEMEYE DEVAM EDERKEN, SON OLARAK MERKEZE YAKLAŞIK 25 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ KARAHALLI MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.