Başkan Öztürk kapalı pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Çorba ikramı, tilavet ve üretici satış alanı incelemesi
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Yahyalı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan yardımcısı Deniz Kafalı ile beraber Yahyalı Kapalı Pazar Yeri'ni ziyaret etti.
Program kapsamında pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu. İkramın ardından Başkan Esat Öztürk tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve yapılan dua ile cuma gününün manevi atmosferi hep birlikte paylaşıldı.
Tilavet ve duaların ardından Başkan Öztürk, pazar esnafını ziyaret ederek onlara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi; vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
Ziyaret sırasında Başkan Öztürk, 2021 yılında hizmete açılan Kapalı Pazar Yeri'ne ilave olarak yapımı devam eden üstü kapalı yeni satış alanı'nda da incelemelerde bulundu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte üreticilerin daha modern ve konforlu şartlarda satış yapacağı, vatandaşların ise dört mevsim daha rahat alışveriş yapabileceği belirtildi.
Program sonunda değerlendirmelerde bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, şu ifadeleri kullandı: "Bugün mübarek bir cuma gününde esnaf kardeşlerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnafımıza bereketli kazançlar diledik. Kapalı Pazar Yerimize ilave olarak yapımı devam eden üstü kapalı satış alanını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldık. İnşallah tamamlandığında hem üreticilerimiz hem de vatandaşlarımız için daha modern ve kullanışlı bir pazar alanını hizmete sunmuş olacağız. Çorba ikramımızla cuma gününün bereketini hep birlikte paylaştık. Emeği geçen belediye personelimize, zabıta ekiplerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerin ilçemize, esnafımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."
Program, pazar esnafı ve vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbetlerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Başkan Öztürk, belediye olarak esnafın ve üreticilerin yanında olmaya ve vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.
YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK, AK PARTİ YAHYALI İLÇE BAŞKANI ADEM SARIÇİÇEK VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, YAHYALI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKAN YARDIMCISI DENİZ KAFALI İLE BİRLİKTE YAHYALI KAPALI PAZAR YERİ'Nİ ZİYARET ETTİ.