Başkan Karamehmetoğlu destek projeleriyle halkın içinde

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, cami ve taziye evi yapımı, okul tadilatı, öğrenci gezileri ve spor kulübüne destekle vatandaşın yanında.

Yayın Tarihi: 08.10.2026 15:50
Güncelleme Tarihi: 08.10.2026 15:50

Başkan Karamehmetoğlu destek projeleriyle halkın içinde

Hizmet odaklı yaklaşım sürüyor

Şehmus Karamehmetoğlu, Diyarbakır Çermik İlçe Belediye Başkanı olarak toplumun her katmanına dokunan projelerle vatandaşlarla bütünleşmeyi sürdürüyor. Belediye kaynaklarını öncelikli ihtiyaçlara yönlendirerek, günlük yaşamı doğrudan etkileyen çalışmalara ağırlık veriliyor.

sosyal destek ve altyapı yatırımları:

Başkan Karamehmetoğlu, ilçede Petekkaya Mahallesi Cami yapımı ile Bayırbağı sakinlerinin ve ibadet mekanlarının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Aynı zamanda okul tadilatları ve öğrencilerin düzenlenen gezi programlarıyla eğitime erişim ve sosyal etkinlikler destekleniyor.

Belediye, ihtiyaç sahibi vatandaşların ev onarımı ve yapımı gibi doğrudan yaşam koşullarını iyileştiren uygulamalara da kaynak ayırıyor. Öte yandan Bayırbağı Mahallesi taziye evi projesi, bölge halkının dayanışma ve taziye geleneklerini sürdürmesine olanak tanıyor.

Spor ve gençlik çalışmaları da programın önemli bir parçası; Çermik 21 Futbol Kulübü gibi yerel spor kulüplerine sağlanan destekle gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimi teşvik ediliyor. Belediye, imkanları doğrultusunda vatandaşların dilek ve taleplerini karşılamaya devam ediyor.

DİYARBAKIR’IN ÇERMİK İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ŞEHMUS KARAMEHMETOĞLU, VATANDAŞLARLA BÜTÜNLEŞMEYE DEVAM...

DİYARBAKIR’IN ÇERMİK İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ŞEHMUS KARAMEHMETOĞLU, VATANDAŞLARLA BÜTÜNLEŞMEYE DEVAM EDİYOR.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.