Başkan Hamamcı, 2025 İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen '2025 Yılı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağladı.
Toplantının açılışı ve gündemi
Toplantı, şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Başkan Hamamcı, 2025 yılı içerisinde ilçede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi ve 2026 yılı için planlanan projeleri katılımcılarla paylaştı.
Vatandaş talep ve önerilerinin değerlendirilmesi
Program kapsamında vatandaşlardan gelen talep ve öneriler dinlendi ve değerlendirmeye alındı. Bu süreç, yerel yönetim ile halk arasındaki iletişimin güçlendirilmesine ve proje önceliklerinin yerel ihtiyaçlara göre şekillendirilmesine katkı sağladı.
Şeffaflık ve ortak çalışma vurgusu
Başkan Hamamcı, çalışmalarında şeffaf belediyecilik anlayışını sürdürdüklerini vurguladı. İnönü'nün gelişimi için birlik ve beraberlik içinde, planlı ve izlenebilir adımlarla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Katılımcılar ve kapanış
Programa; AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin Korkmaz, Cumhur İttifakı teşkilat üyeleri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantı sonunda Başkan Hamamcı, organizasyona katılım sağlayarak destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKANI SERHAT HAMAMCI, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN '2025 YILI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'NA KATILIM SAĞLADI.