Başkan Eyüp Kahveci Fatih Mahallesi Semt Pazarı'nı Ziyaret Etti
Yerinde görüşme ve esnaf ziyareti
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Fatih Mahallesi Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Fatih Mahallesi Muhtarı Kadir Taşpınar da Kahveci'ye eşlik etti.
Başkan Kahveci, pazar esnafının hatırını sorup vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi; aldıklarını not aldı ve esnafla samimi bir ortamda görüştü. Görüşmelerde esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.
Yerinde tespit ve istişare
Başkan Kahveci, sahada olmanın ve ihtiyaçları yerinde görerek çözmenin önemine vurgu yaptı; bölgede devam eden çalışmalar ve planlanan hizmetlerle ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Bu yaklaşım, belediye hizmetlerinin önceliklendirilmesi ve uygulama sürecinde doğrudan geri bildirim almak açısından öne çıktı.
"Esnaf ve vatandaşlarımızın görüşleri bizim için her zaman yol gösterici oluyor. Esnafımızın yüzünün gülmesi, vatandaşlarımızın huzurlu bir şehirde yaşaması önceliğimizdir"
Değerlendirme ve yerel yankı
Ziyaret, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Kahveci'nin doğrudan iletişim yoluyla talepleri toplaması, yerel yönetim ile halk arasındaki etkileşimin güçlendirilmesine katkı sağladı ve planlama sürecine somut geri bildirimler sundu.
Sonuç olarak, yapılan görüşmeler hem günlük ihtiyaçların takibine hem de uzun vadeli hizmet planlamasına yönelik veri sağlamış oldu; belediyenin sahadan aldığı geri bildirimleri değerlendirmesi bekleniyor.
BAŞKAN EYÜP KAHVECİ, FATİH MAHALLESİ SEMT PAZARI’NDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU