Başkan Erkan Aydın öğrencilere karnelerini verdi
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, karne heyecanı yaşayan öğrencilerle bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören yaklaşık 18 milyon öğrenci, uzun ve yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından karne alarak yaz tatiline başladı; Osmangazi’de de karne günleri renkli görüntülere sahne oldu.
Cavit Çağlar ilkokulu ziyareti
Başkan Aydın, Cavit Çağlar İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi, tatil planlarını dinledi ve eğitimlerinin ilk yılını tamamlayan öğrencilere karnelerini verdi. Ziyarette çocuklara satranç takımı hediye edildi ve hatıra fotoğrafı talepleri geri çevrilmedi. Okul bahçesinde neşeli anlar yaşandı ve renkli görüntüler oluştu.
Candan Genceroğlu kreş ve gündüz bakımevi ziyareti
Daha sonra Başkan Aydın, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldızhan ile birlikte Candan Genceroğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret etti. Çocukların yıl boyunca öğrendiklerini sergiledikleri gösteriyi beğeniyle izleyen Aydın, sınıfları gezdi ve miniklerle sohbet etti. Etkinlikte 67 kreş öğrencisine ‘Çocuk Gelişim Belgesi’ takdim edildi ve çocuklar tek tek tebrik edildi.
Başkan Erkan Aydın etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Bu anlamlı günde çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimizle bir araya gelerek kısa bir sohbet etme ve görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek, velilerimizin sunduğumuz hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletmeleri bizleri de son derece mutlu etti ve motivasyonumuzu artırdı. Yürüttüğümüz tüm bu hizmetler, hem kıymetli vatandaşlarımız hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız içindir. Tüm çocuklarımıza güzel, sağlıklı ve keyifli bir yaz tatili diliyoruz. Bol bol eğlensinler, dinlensinler; ancak kendilerini geliştirmeyi de ihmal etmesinler. Bütün çocuklarımızın karne gününü kutluyor, hepsine iyi tatiller diliyorum. Aynı zamanda özveriyle emek veren öğretmenlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum."
Etkinlikte Başkan Aydın ile sohbet eden bir veli verilen hizmetlerden memnuniyetini dile getirerek, çocuklarını güvenle emanet ettiklerini ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirtti. Çocukların enerjisi ve mutluluğu ziyaret boyunca sıcak ve samimi görüntüler oluşmasını sağladı; sergilenen performanslar ailelerden ve öğretmenlerden büyük alkış aldı.
KARNE HEYECANI YAŞAYAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELEN OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ERKAN AYDIN, ÇOCUKLARA KARNELERİNİ DAĞITARAK SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU.