Başkan Çolakbayrakdar: Modern araçlarla Kocasinan’ın her noktasında karla mücadele sürüyor
Kocasinan Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışı sonrası aralıksız çalışıyor
Sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından Kocasinan Belediyesi ekipleri, modern araç filosu ve donanımlı personeliyle karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kar yağışının başlamasıyla birlikte tüm ekiplerin sahada olduğunu belirterek, çalışmaların 24 saat esasına göre yürütüldüğünü ve ekiplerin 3 vardiya halinde görev yaptığını kaydetti.
Başkan Çolakbayrakdar, 'Kar yağışıyla birlikte çalışmalarımız kesintisiz şekilde devam ediyor. Dört mevsimi ayrı güzel olan Kayseri’mizde yağan kar, özellikle kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimiz için berekettir. Kocasinan Belediyesi olarak, tüm ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat ve güvenli şekilde sağlayabilmeleri için sahadayız' dedi.
Çolakbayrakdar, kar yağışı öncesinde gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını ve çalışmaların öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde, sokak ve kaldırımlarda sürdüğünü belirtti. Ekipler, cadde ve sokaklarda kar küreme ve temizleme çalışmaları yürütürken, yaya kaldırımlarında da titiz bir çalışma yürütüyor.
Kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa yol açmaması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, 'Hemşehrilerimizin karın keyfini güvenle yaşayabilmesi için yoğun gayret sarf ediyoruz' ifadelerini kullandı.
SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN KOCASİNAN BELEDİYESİ EKİPLERİ; MODERN ARAÇ FİLOSU VE DONANIMLI PERSONELİYLE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.