Başkan Arıcı gönlü kırılan Hazal'a yeni bisikletle moral verdi

Aydın'ın Koçarlı'da depoda çıkan yangında bisikleti yanan Hazal Sabancı'yı ziyaret eden Başkan Özgür Arıcı, yeni bir bisiklet hediye etti.

Yayın Tarihi: 12.08.2026 14:21
Güncelleme Tarihi: 12.08.2026 14:21

Başkan Arıcı gönlü kırılan Hazal'a yeni bisikletle moral verdi

Başkan Arıcı gönlü kırılan Hazal'a yeni bisikletle moral verdi

Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli Mahallesi'nde depoda çıkan yangın, ekiplerin ve çevredekilerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangında maddi hasar oluşurken, evin küçük kızı Hazal Sabancı'nın depoda bulunan bisikleti tamamen kullanılamaz hale geldi. Bisikliğinin yanması Hazal'ı derinden üzdü; haber üzerine Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı hızlı bir şekilde aileyi ziyaret etti.

yangının seyri ve hasar tespiti:

Depoda çıkan yangın dün başladı ve kısa sürede ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda can kaybı bildirilmezken, depo ve içinde bulunan eşyalar zarar gördü. Ev sahibi Hüseyin Sabancı ailesiyle birlikte yapılan müdahale sonrası soğutma ve kontrol çalışmalarına katıldı. Yangında en çok üzülenlerden biri olan Hazal'ın bisikletinin zarar görmesi, ailenin moralini olumsuz etkiledi.

başkan arıcı'nın ziyaret ve hediyesi:

Hazal'ın üzüntüsünü öğrenen Başkan Özgür Arıcı, sosyal yardım ekibiyle birlikte Sabancı ailesini ziyaret ederek minik kıza yeni bir bisiklet hediye etti. Ziyarette Hazal, yeni bisikletine kavuşmanın sevincini Başkan Arıcı'ya sarılarak gösterdi. Başkan Arıcı, evdeki hasarın giderilmesi için belediye ekiplerini yönlendirdiklerini ve ailenin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Belediye yetkilileri, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü ve gerekli desteklerin sağlanacağını bildirdi. Küçük bir destek hareketinin, yangın sonrası moralin düzelmesinde önemli rol oynadığı aile tarafından memnuniyetle karşılandı.

AYDIN'IN KOÇARLI İLÇESİNE BAĞLI ÇAKIRBEYLİ MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELEN DEPO YANGININDA EVİN MİNİK...

AYDIN'IN KOÇARLI İLÇESİNE BAĞLI ÇAKIRBEYLİ MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELEN DEPO YANGININDA EVİN MİNİK KIZI HAZAL SABANCI'NIN BİSİKLETİ DE YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELDİ. YANGIN SIRASINDA BİSİKLETİ YANDIĞI İÇİN HERKESTEN ÇOK ÜZÜLEN HAZAL'A KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR ARICI, BİSİKLETLE 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİNE GİTTİ. YENİ BİSİKLETİNE KAVUŞAN HAZAL'IN MUTLULUĞUNU BAŞKAN ARICI'YA SARILARAK DİLE GETİRDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.