Başbağlar şehitlerini anma programı hazırlıkları değerlendirildi

Kemaliye'de 5 Temmuz 1993'te yaşamını yitiren 33 şehidin anma programı hazırlıkları Kemaliye Kaymakamlığı'nda değerlendirildi.

Yayın Tarihi: 27.06.2026 10:57
Güncelleme Tarihi: 27.06.2026 10:57

Başbağlar şehitlerini anma programı hazırlıkları değerlendirildi

Başbağlar şehitlerini anma programı hazırlıkları değerlendirildi

Kemaliye ilçesinde, 5 Temmuz 1993'te Başbağlar köyünde terör saldırısında yaşamını yitiren 33 kişi için düzenlenecek anma programının hazırlıkları değerlendirildi. Bilgiler Kemaliye Kaymakamlığı tarafından yapıldı.

Toplantı ve katılımcılar

Başbağlar Köyü Muhtarı Ali Akpınar ile muhtar azaları Şerif Gül ve Ali Özdemir, Kemaliye Kaymakamı Emirhan Arıkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, 33. yıl anma programı'nın hazırlıkları, organizasyon süreci ve program akışı ele alındı.

Kaymakamın değerlendirmesi ve davet

Kaymakam Arıkan, şehitlerin hatırasını yaşatmanın ve birlik beraberlik ruhunu gelecek nesillere aktarmanın ortak sorumluluk olduğunu vurgulayarak, anma programının bu bilinçle gerçekleştirileceğini belirtti.

Toplantıda program kapsamındaki etkinlikler değerlendirildi ve vatandaşlar, Başbağlar şehitlerini rahmet, minnet ve dualarla anmak üzere düzenlenecek programa davet edildi.

BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI'NIN HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRİLDİ

BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI'NIN HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.