Başakşehir, Inter Turku maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçı öncesi kulüp tesislerinde son antrenmanını tamamladı; Edin Visca antrenmanda yer almadı.

Yayın Tarihi: 21.07.2026 18:36
Güncelleme Tarihi: 21.07.2026 18:36

Başakşehir, Inter Turku maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

başakşehir son idmanı tamamladı

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın karşılaşacağı Finlandiya temsilcisi Inter Turku mücadelesi öncesinde hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

antrenmanın akışı

Teknik Direktör Nuri Şahin yönetiminde İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri’nde yapılan çalışma, kondisyon çalışmasıyla başladı. Antrenman ısınma hareketleri ve pas organizasyonları ile devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise takımın Inter Turku maçına yönelik taktik çalışması yaptığı belirtildi.

eksikler ve takım içi notlar

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Edin Visca antrenmanda yer almadı. Visca'nın yokluğu, hücum hattında teknik heyetin alternatifleri değerlendirirken rol oynayacak önemli bir unsur olarak öne çıkıyor.

Ayrıca antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla video analisti Cesur Kerestecioğlu’nun doğum günü kutlandı ve pasta kesildi. Bu kısa etkinlik, kamp içi moralin korunmasına yönelik bir işaret olarak kayda geçti.

Başakşehir, son idmanını tamamlayarak Inter Turku maçına hazırlandığını duyurdu; teknik ekip ve oyuncular sahadaki taktik uygulamalara odaklanmayı sürdürdü.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın Finlandiya temsilcisi Inter Turku...

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın Finlandiya temsilcisi Inter Turku ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!