olay yerinde durum:
İstanbul'da etkili olan sağanak yağışın ardından Başakşehir Ziyagökalp Mahallesi'ndeki Süleyman Demirel Bulvarı yoğun su birikintilerine teslim oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından görülen yağış, yol seviyesinin yükselmesine neden olarak bazı araçların trafikte ilerlemesini engelledi.
Bölgede duran araçlar ve su içinde kalan otomobiller nedeniyle sürücüler ve yayalar kısa süreli panik yaşadı. Yetkililerce yapılan açıklamalarda, ani yağışların ulaşımda aksamalara yol açtığı ve vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.
vatandaşların yaşadığı zorluklar:
Suların yükselmesi sonucu çok sayıda araç mahsur kaldı ve sokaklarda geçici su birikintileri oluştu. Vatandaşlar, araçlarını güvenli bölgelere çekmeye çalışırken zor anlar yaşadı; yerel sakinler durumu yetkililere bildirdi.
Olay, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının önemini bir kez daha gösterdi. Kısa süreli ancak yoğun yağan sağanaklar, özellikle alçak kesimlerde ve önemli ulaşım koridorlarında olumsuz etki yaratabiliyor.
BAŞAKŞEHİR'DE YOLLARI SU BASTI, ARAÇLAR MAHSUR KALDI