Başakşehir'de market tartışması sonucu yaralanma ve gözaltılar
Olayın seyri
İstanbul Başakşehir'de, Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı üzerindeki bir markette cumartesi günü yaşanan tartışma sonucu 1 kişi bıçakla yaralandı.
İddialara göre, bir kadın aldığı ürünü değiştirmek isteyince, market çalışanı M.İ. (20) bunu reddetti. Kadının eşi olduğu belirtilen M.H.O. (38) ile birlikte markete gelmesi sonrası M.İ. ile M.H.O. ve diğer şahıs S.O. (40) arasında tartışma çıktı.
Tartışma sırasında market çalışanı M.İ.'nin, M.H.O.'yu bıçakla yaraladığı ileri sürüldü. Olay anında silah çekildiği yönünde iddialar da oldu. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi; yaralı hastaneye kaldırıldı.
Gözaltı ve adli süreç
Olayla bağlantılı olarak polis ekipleri kavgaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.İ. ve S.O., sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
M.H.O. hakkında alınan ifade sonrası ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı duyuruldu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor; iddialar ve ifadeler çerçevesinde adli süreç işletildi.
Başakşehir’de marketteki kavgada 3 gözaltı