Barış Göktürk, Aziz Yıldırım Lehine Adaylıktan Çekildi
Seçim öncesi açıklama
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklayan Barış Göktürk, Aziz Yıldırım lehine çekilme kararı aldığını duyurdu. Karar, 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesi geldi.
Göktürk, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kırgınlıkların bittiği ve Fenerbahçe’nin istikbalinin, kişisel hedeflerin önüne geçtiği yeni bir dönem başlıyor. Aziz Yıldırım’a yaptığım çağrının olumlu yanıt bulmasından dolayı şahsım, Fenerbahçe camiası ve Türk sporu adına mutluyum. Hakan Safi’nin ve adaylığı söz konusu olan diğer kişilerin de sürece katkı sağlamalarını ve seçime tek vücut olarak birleşerek gidilmesini temenni ediyorum. Şahsen hiçbir beklentim olmadan bu sürece koşulsuz ve şartsız destek olacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Mevcut başkan ve yönetim kurulumuzun yanı sıra Ali Koç ve önceki yönetim kurulumuzun da yapıcı ve birleştirici katkılarının önem arz ettiği kanaatindeyim. Fenerbahçemizin tek vücut olması ve Aziz Yıldırım’ın başkanlığında birleşerek tek liste olarak seçime gidilmesi camiamız açısından güçlü bir mesaj vermenin yanı sıra sportif başarı için önemli bir fırsat olacaktır. Benim için her şeyden önce Fenerbahçe’nin başarısı ve Fenerbahçelilerin mutluluğu gelir. Yaşasın Fenerbahçe"
Bütünleşme çağrısı
Açıklamada Göktürk, diğer adayların sürece katkı sağlamasını ve seçime tek vücut olarak tek listeyle gidilmesini temenni ettiğini belirtti. Ayrıca mevcut yönetim, önceki yönetim ve Ali Koç'un yapıcı katkılarının önemine vurgu yaptı.
BARIŞ GÖKTÜRK (ARŞİV)