Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Bankalar faizi sildi! 30.000 TL nakit arayanlar o bankaya akın edecek

Bayram öncesi mali endişeleri gidermek için bankaların sunduğu müjdeyle cebiniz rahatlayacak! Artık faiz ödemeden 30.000 Türk Lirası'na kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Bankaların internet şubeleri veya mobil uygulamaları üzerinden başvurarak hızla bu avantajdan yararlanabilirsiniz. 2024 yılında faizsiz kredi imkanı sunan bankaların listesi açıklandı ve ihtiyaçlarınızı karşılamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 28.03.2024 10:03
Güncelleme Tarihi: 28.03.2024 10:03

Bankalar faizi sildi! 30.000 TL nakit arayanlar o bankaya akın edecek

Banka sektörü, müşteri çekme stratejilerini güçlendirmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla yeni bir adım attı. Özellikle de vatandaşların dikkatini çekmeyi başaran bu hamle, sıfır faizli kredi seçeneği sunmasıyla büyük önem taşıyor. Bankalar, 30.000 Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi kampanyası başlattıklarını duyurdu.

İŞTE %0 FAİZLİ NAKİT AVANS VE KREDİ FIRSATLARI!

Banka sektörü, müşteri çekme stratejilerini güçlendirmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla yeni bir adım attı. Özellikle de vatandaşların dikkatini çekmeyi başaran bu hamle, sıfır faizli kredi seçeneği sunmasıyla büyük önem taşıyor. Bankalar, 3

Bankaların sunduğu sıfır faizli taksitli nakit avans veya kredi imkanları, müşterilerin küçük ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Başvuruların internet üzerinden kolayca yapılabildiği bu sistem, hızlı ve pratik çözümler sunuyor.

Başvuruların ardından onay alındığında, banka hesaplarına hemen para transferi yapılıyor ve ihtiyaçlar anında karşılanabiliyor. Bu süreçte, alışveriş yapılabilir veya diğer acil ihtiyaçlar için kullanılabilir.

Kredi notu, bankaların kredi veya nakit avans taleplerini değerlendirirken önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor. Düzenli ödemeler ve temiz bir kredi sicili, daha yüksek limitlerde ve avantajlı faiz oranlarıyla kredi kullanımına olanak sağlıyor.

İhtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla birçok banka tarafından sunulan nakit avans ve kredi imkanları şöyle:

Enpara: Yeni müşterilere özel %0 faizli kredi imkanı sunulmakta.

QNB Finansbank: Yeni müşterilere özel %0 faizli kredi imkanı sunulmakta.

Garanti BBVA: Yeni müşterilere özel olarak 30.000 Türk Lirası'na varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans imkanı sunulmaktadır.

Türkiye İş Bankası: Yeni müşterilere özel İşCep üzerinden İş Bankası müşterilerine 30.000 Türk Lirası'na varan faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunulmakta.

Denizbank: Yeni müşterilere özel %0 faizli kredi imkanı sunulmakta.

Cepteteb: Yeni müşterilere özel olarak mobil üzerinden yapılacak başvurularda geçerli olup, %0'dan başlayan faiz oranları, 20.000 Türk Lirası ve 6 ay vade ile sigortalı olma koşulu ve Findeks notunun 1879 ve üzerinde olan yeni müşterilere sunulmakta.

Akbank: Yeni müşterilere özel olarak mobilden Akbank müşterilerine toplam 30.000 Türk Lirası'na varan %0 faiz imkanı sunulmaktadır.

Albaraka: Yeni müşterilere özel olarak vade farksız 15.000 Türk Lirası ve uygun oranlı hoş geldin finansman imkanı sunulmaktadır.