DOLAR
42,84 -0,05%
EURO
50,63 0,13%
ALTIN
6.161,52 0,32%
BITCOIN
3.729.952,3 0,99%

Bangkok'ta yol çökmesi sonucu 50 metre derinlikte ve 30 metre genişliğinde çukur oluştu

Bangkok'ta devlet hastanesi önünde yol çöktü; derinliği 50 m, genişliği 30 m olan çukur oluştu. 3 bin 500 hasta tahliye edildi, yaralı yok, soruşturma devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24.09.2025 12:19
Güncelleme Tarihi: 24.09.2025 12:43

Bangkok'ta yol çökmesi sonucu 50 metre derinlikte ve 30 metre genişliğinde çukur oluştu

Bangkok'ta yol çökmesi sonucu 50 metre derinliğinde çukur oluştu

Olayın ayrıntıları ve etkileri

Bangkok Post gazetesinin bildirdiğine göre, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir devlet hastanesinin önünde yol çöktü ve çökmeyle birlikte derinliği 50 metre, genişliği 30 metreye varan büyük bir çukur oluştu.

Çöküntü nedeniyle iki elektrik direği ile bir polis aracı çukura düştü. Olay yerine giden yollar, güvenlik önlemleri kapsamında ulaşım için trafiğe kapatıldı.

Hastanede ayakta hasta kabul işlemleri askıya alındı ve yaklaşık 3 bin 500 yatılı hasta tahliye edildi. Yetkililer olayda yaralı bulunmadığını bildiriyor.

Olayın nedenine ilişkin soruşturma sürüyor; yetkililer bölgede inceleme ve güvenlik çalışmalarını sürdürüyor.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yolun çökmesi sonucu derinliği 50 metreye, genişliği 30 metreye...

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yolun çökmesi sonucu derinliği 50 metreye, genişliği 30 metreye kadar ulaşan dev çukur meydana geldi. Çukurun bulunduğu bölgeye giden yollar, güvenlik tedbirleri kapsamında trafiğe kapatıldı.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yolun çökmesi sonucu derinliği 50 metreye, genişliği 30 metreye...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı