Bandırmaspor, Çorum FK deplasmanına taktik ağırlıklı hazırlanıyor

Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig 33. haftasında Çorum FK deplasmanına taktik antrenmanlarla hazırlanıyor; hedef play-off iddiasını güçlendirmek.

Yayın Tarihi: 28.03.2026 12:57
Güncelleme Tarihi: 28.03.2026 12:57

Bandırmaspor, Çorum FK deplasmanına taktik ağırlıklı hazırlanıyor

Bandırmaspor Çorum FK maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor

Hazırlıklar ve antrenman içeriği

Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Çorum Futbol Kulübü karşılaşması öncesinde antrenmanlarını yoğunlaştırdı. Bordo-beyazlı ekip, Bandırma Sanayi Sitesi'nde bulunan tesislerde teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Teknik ekibin programında özellikle pas, ara pas ve hücum organizasyonları üzerinde duruluyor. Oyuncuların istekli görüntüsü ve antrenmanlardaki disiplin, teknik heyetin morallerini yükseltti.

Güncel durum ve hedefler

Geçtiğimiz hafta Boluspor ile oynanan mücadele 0-0 sonuçlandı; Bandırmaspor bu sonucun ardından ligde 48 puanla 7. sıradaki yerini korudu. Takımın son 5 maçta aldığı tablo 2 galibiyet ve 3 beraberlik olarak kaydedildi.

Rakip Çorum FK ise 62 puanla 4. sırada bulunuyor ve son haftalardaki form grafiğiyle dikkat çekiyor. Bandırmaspor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel yönetiminde, 3 Nisan Cuma günü saat 20.00'de başlayacak mücadeleden puan veya puanlarla ayrılarak play-off hattındaki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.

Takımda genel havanın olumlu olduğu, antrenman verimliliğinin teknik heyetin beklentilerini karşıladığı ve maç planlarının bu doğrultuda şekillendiği bildirildi.

BANDIRMASPOR, TRENDYOL 1. LİG'İN 33. HAFTASINDA DEPLASMANDA ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ İLE OYNAYACAĞI...

BANDIRMASPOR, TRENDYOL 1. LİG'İN 33. HAFTASINDA DEPLASMANDA ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ İLE OYNAYACAĞI KRİTİK KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE HAZIRLIKLARINI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYOR.

BANDIRMASPOR, TRENDYOL 1. LİG'İN 33. HAFTASINDA DEPLASMANDA ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ İLE OYNAYACAĞI...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!