Bandırma'da daire yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde bir apartmanın 2. katındaki daireden dumanların yükseldiği görülmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi.
Müdahale ve söndürme çalışmaları:
İtfaiye ekipleri kısa sürede adrese ulaşarak alevlere hızlı müdahale etti. Ekiplerin yoğun ve koordineli çalışmasıyla yangın, binanın diğer katlarına sıçramadan kontrol altına alınıp tamamen söndürüldü. Olay yerinde daha sonra soğutma faaliyetleri yürütüldü.
İnceleme başlatıldı:
Yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi için yetkililer tarafından soruşturma ve inceleme başlatıldı. Bölgedeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ilgili kurumlarca ek bilgi paylaşılacağı belirtildi.
BANDIRMA'DA APARTMAN YANGINI İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ