Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bambaşka Biri’nin Yıldızı Burak Deniz, Adana’da Darp ve Hakaretten Yargılandı: İşte Karar

FOX TV’nin Bambaşka Biri dizisinin yıldızı Burak Deniz, Adana’da Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle kavga ettiği için darp, tehdit ve hakaret suçlamalarıyla yargılandı. Mahkeme, Burak Deniz’in beraatine karar verdi.

Yayın Tarihi: 19.12.2023 10:28
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 10:28

Bambaşka Biri’nin Yıldızı Burak Deniz, Adana’da Darp ve Hakaretten Yargılandı: İşte Karar

Burak Deniz’in Darp ve Hakaret Davasında Beraat Kararı

Burak Deniz, son olarak FOX TV’nin Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncusuydu. Ancak geçen sene Adana Film Festivali’nde kaldığı otelde yaşadığı bir olay nedeniyle darp, tehdit ve hakaret suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Oyuncu, Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle alkol alırken aralarında çıkan tartışma sonucu mahkemelik oldu. Davanın sonucu ise Burak Deniz lehine oldu.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Burak Deniz olayın yaşandığı dönemde Şahmaran dizisinin 2. Sezon çekimleri için Adana’daydı. Otelde Nilperi Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşları Necmi Deniz Akıncı ile aynı masada oturuyordu. Burak Deniz, masaya defalarca gelerek Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarıyla tartıştı. Şahinkaya masayı terk ettikten sonra Burak Deniz ile Necmi Deniz Akıncı arasında kavga çıktı. Kavga anı kameralara yansıdı.

BERAAT ETTİ

Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Burak Deniz’in beraatine karar verildi. Mahkemenin gerekçeli kararında, Burak Deniz’in Necmi Deniz Akıncı’ya “Basit Yaralamaya Teşebbüs” suçunu işlediği iddiasıyla açılan kamu davasının, yüklenen fiilin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması nedeniyle reddedildiği belirtildi. Ayrıca Burak Deniz’in Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı’ya tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla açılan kamu davasının da sanığın suçsuz olduğunun kanıtlanması nedeniyle reddedildiği ifade edildi.

Gerekçeli kararda, Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı’nın karara itiraz etmeleri halinde duruşmanın yeniden açılacağı, Burak Deniz’in itiraz etmesi halinde ise indirim uygulanmayacağı, itiraz üzerine duruşma açıldığında itirazdan vazgeçilmesi halinde itirazın geçersiz sayılacağı bildirildi.