Balıkesir’deki anız yangını kontrol altına alındı
Müdahale detayları
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Mahallesi Taş Ocağı mevkiinde çıkan anız yangını, alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine ekiplere bildirildi.
Bölgeye sevk edilen ekipler arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 2 araç ve 5 personel ile Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı 2 arazöz ve 7 personel bulunuyordu. Ekiplerin müdahalesiyle tarlayı kaplayan alevler yaklaşık 1,5 saatlik çabanın ardından, saat 16.30 civarında kontrol altına alındı.
Yangın sonrası bölgedeki soğutma çalışmaları tamamlandı ve olayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.
BALIKESİR'İN BURHANİYE İLÇESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ.