Yangının Sebebi Henüz Belirsiz
Balıkesir'in Gönen ilçesinde bulunan bir süt ürünleri fabrikasında çıkan yangında iki işçi hayatını kaybetti. Olay, ilçeye bağlı Hasanbey Mahallesi'nde, fabrikanın sevkiyat bölümünde meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenememişken, olay yerine çok sayıda acil sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
İtfaiyenin Müdahalesi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 13 itfaiye aracı ve çeşitli kurumlardan gelen 8 araçla yangına müdahale edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı.
Hayatını Kaybeden İşçiler
Yangında yaşamını yitiren işçiler, Özcan Yıldırım ve Ahmet İzmirli olarak belirlendi. İki işçinin cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Bursa Grup Başkanlığı'na gönderildi.
Soğutma Çalışmaları Sürüyor
Fabrikada yangın sonrası soğutma çalışmaları devam etmekte olup, güvenlik tedbirleri artırılmıştır. Olayla ilgili daha fazla bilgiye ulaşıldıkça kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Balıkesir'in Gönen ilçesinde faaliyet gösteren süt ürünleri fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.
Balıkesir'in Gönen ilçesinde faaliyet gösteren süt ürünleri fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.