DOLAR
42,84 -0,06%
EURO
50,66 -0,01%
ALTIN
6.181,21 0%
BITCOIN
3.737.916,41 0,79%

Balıkesir'de Osmangazi Belediyespor: Kerem Çötok ve Yusuf Emir Asa SEM barajını geçti

Balıkesir’deki 12+ yaş Baraj Geçme müsabakalarında Kerem Çötok ve Yusuf Emir Asa 200m karışıkta SEM barajını geçerken, Osmangazi Belediyespor’un SEM sporcu sayısı 4’e yükseldi.

Yayın Tarihi: 24.12.2025 12:10
Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 12:10

Balıkesir'de Osmangazi Belediyespor: Kerem Çötok ve Yusuf Emir Asa SEM barajını geçti

Balıkesir'de Osmangazi Belediyespor: Kerem Çötok ve Yusuf Emir Asa SEM barajını geçti

Müsabaka ve sonuçlar

Balıkesir’de düzenlenen 12 ve üzeri yaş Baraj Geçme müsabakalarında Osmangazi Belediyespor adına Ege Ömer, Göksu Çivi, Kerem Çötok, Kürşad Kadir Nar, Tolga Savaş, Yusuf Emir Asa ve Mete Ahmet Karakaş mücadele etti.

Müsabakalar sonucunda Kerem Çötok ve Yusuf Emir Asa, 200m Karışık kategorisindeki dereceleriyle SEM (Sporcu Eğitim Merkezi) barajını geçti. Bu başarıyla Yusuf Emir Asa SEM sporcusu olmaya hak kazandı ve Osmangazi Belediyespor’un SEM sporcu sayısı 4’e yükseldi.

Kulüp değerlendirmesi

Osmangazi Belediyespor Yüzme Branş Sorumlusu Hasan Bayram, müsabakalar ve 1 Ekim’de başlayan 2025/2026 sezonu için yaptığı değerlendirmede, 9 Eylül tarihinde göreve başladıklarını belirtti. Bayram, geçen süre içinde yüzme takımı sporcu sayısını 80’den 114’e çıkardıklarını, katıldıkları 5 farklı müsabakada Bursa ve Türkiye dereceleri elde ederek kulübü başarıyla temsil ettiklerini aktardı.

Bayram, kulübe SEM sporcusu kazandıran sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, SEM sporcu sayısının artışına dikkat çekti. SEM sporcu listesinde yer alan isimler: Ahmet Kayra Kaynar, Egemen Karakuş, Simay Emre ve Yusuf Emir Asa. Antrenörler olarak Hakan Aşık ve Aygül Çelik adına da teşekkür edildi. Ayrıca desteklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan takdir edildi.

BALIKESİR’DEKİ 12 VE ÜZERİ YAŞ BARAJ GEÇME MÜSABAKALARINDA KEREM ÇÖTOK VE YUSUF EMİR ASA, SEM...

BALIKESİR’DEKİ 12 VE ÜZERİ YAŞ BARAJ GEÇME MÜSABAKALARINDA KEREM ÇÖTOK VE YUSUF EMİR ASA, SEM BARAJINI GEÇTİ.

BALIKESİR’DEKİ 12 VE ÜZERİ YAŞ BARAJ GEÇME MÜSABAKALARINDA KEREM ÇÖTOK VE YUSUF EMİR ASA, SEM...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!