Balıkesir'de arazi yangınına orman ve itfaiye ekipleri müdahale etti

Balıkesir Altıeylül Küçükbostancı'da çıkan arazi yangınına kara ve hava ekipleri müdahale etti; yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor.

Yayın Tarihi: 19.07.2026 10:13
Güncelleme Tarihi: 19.07.2026 10:37

Balıkesir'de arazi yangınına orman ve itfaiye ekipleri müdahale etti

Balıkesir'de arazi yangınına orman ve itfaiye ekipleri müdahale etti

Olay yeri ve yangının seyri

Balıkesir'in Altıeylül ilçesi Küçükbostancı Mahallesi'nde, sokak hayvanları barınağı yakınındaki zirai ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgar etkisiyle yayıldı.

Müdahale ekipleri ve müdahale

Yangına müdahale eden ekipler arasında Orman Bölge Müdürlüğü, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ve Altıeylül Belediyesi yer aldı. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 11, 3 su ikmal aracı, 1 helikopter, 4 uçak, 2 dozer ve 100 orman işçisi ile müdahale edildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı 7 itfaiye aracı ve 1 adet 35 tonluk su ikmal tırı ile bölgedeydi. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı 1 arazöz ve Altıeylül Belediyesi 1 su tankeri ile destek verdi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü kara ve hava ekiplerinin etkin desteğiyle yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

BALIKESİR'İN ALTIEYLÜL İLÇESİ KÜÇÜKBOSTANCI MAHALLESİNDE ZİRAİ VE OTLUK ALANDA ÇIKAN YANGINA...

BALIKESİR'İN ALTIEYLÜL İLÇESİ KÜÇÜKBOSTANCI MAHALLESİNDE ZİRAİ VE OTLUK ALANDA ÇIKAN YANGINA, ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞE VE BALIKESİR İTFAİYESİ KARADAN VE HAVADAN MÜDAHALE ETTİ.

BALIKESİR'İN ALTIEYLÜL İLÇESİ KÜÇÜKBOSTANCI MAHALLESİNDE ZİRAİ VE OTLUK ALANDA ÇIKAN YANGINA...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.