Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bakanlık duyurdu! Çiftçilere yüzde 50 destekli hibe başvurusu başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlükleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar üretimin artmasını desteklemek olarak açıklanırken, üreticiye yüzde 50 hibe desteği ile alakalı açıklamalar gündemde yer alıyor.

Yayın Tarihi: 12.01.2024 15:21
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 15:21

Bakanlık duyurdu! Çiftçilere yüzde 50 destekli hibe başvurusu başladı

Devlet tarafından sunulan imkanlar arasında gerek dar gelirli kesimin hayatını kolaylaştırmak amacı sağlanırken, diğer taratan üretim ve üreticiye destekler de devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ay içerisinde belirli günlerde destekler devam ediyor. Her hafta Cuma günleri hesaplara aktarılan tarımsal destek ödemeleri ile alakalı bakanlıktan gün gün açıklamalar devam ediyor. Çiftçileri sabah saatlerinde sevindirecek bir müjde verildi. Verilen müjde kapsamında yüzde 50 hibe desteğinin başladığı belirtildi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlükleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar üretimin artmasını desteklemek olarak açıklanırken, üreticiye yüzde 50 hibe desteği ile alakalı açıklamalar gündemde yer alıyor. Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen açıklamada devlet destekli olarak yüzde 50 hibeli projeler tanıtılıyor. 

TARIM

ÇİFTÇİLERE YÜZDE 50 HİBE DESTEĞİ

Şırnak Beytüşşebap ilçesinde düzenlene toplantıda çiftçilere devletten yüzde 50 destekli hibe projesi tanıtıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı il müdürlüğü tarafından başlatılan projeler ile alakalı proje tanıtım süreci başlamış bulunuyor. Seracılık, büyükbaş- küçükbaş hayvancılık- alabalık üretimi gibi bir çok projede sağlanan destekler ile alakalı verilen desteklerde yüzde 50 hibe sağlanacağı belirtilmiş bulunuyor. 

ÇİFTÇİLERE HİBE DESTEKLERİ

Çiftçilere sağlanan proje destekleri ile alakalı tanıtımlar Beyttüşşebap ilçesinde tam sürat devam ediyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aktaş tarafından yapılan açıklamada  "Devletimizin yüzde 50 hibeli projelerini çiftçilerimizden bekliyoruz. İnşallah bu sayede çiftçilerimiz yararlanır" denilirken, tanıtım programının devam edeceği de belirtilmiş bulunuyor.