Bakanlık aracılığıyla Sinopspor’a 3 milyon TL nakdi destek

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak aracılığıyla Sinopspor’a 3 milyon TL nakdi yardım sağlandığını, 2 milyon TL ek destek sözü verildiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 27.11.2025 11:03
Güncelleme Tarihi: 27.11.2025 11:03

Bakanlık aracılığıyla Sinopspor’a 3 milyon TL nakdi destek

Bakanlık aracılığıyla Sinopspor’a 3 milyon TL nakdi destek

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak aracılığıyla Sinopspor’a 3 milyon TL nakdi yardım sağlandığını açıkladı. Açıklamada, ilerleyen dönemde ödenmek üzere 2 milyon TL tutarında ek destek sözü de alındığı belirtildi.

Açıklama ve kulüp tepkisi

Maviş, yaptığı açıklamada, "Sinopspor’un maddi anlamda güçlenmesi için Bakanımızın desteğiyle 3 milyon TL nakdi yardım aldık. Ayrıca, ilerleyen dönemde ödenmek üzere 2 milyon TL’lik ek destek sözü de aldık" dedi.

Kulüp yetkilileri ve taraftarlar, sağlanan bu katkının Sinopspor’un sportif hedeflerini gerçekleştirmesinde önemli bir adım olduğunu belirtti.

AK PARTİ SİNOP MİLLETVEKİLİ DR. NAZIM MAVİŞ, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK ARACILIĞIYLA...

AK PARTİ SİNOP MİLLETVEKİLİ DR. NAZIM MAVİŞ, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK ARACILIĞIYLA SİNOPSPOR’A 3 MİLYON TL NAKDİ YARDIM SAĞLADIKLARINI AÇIKLADI.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.