Bakan Yerlikaya'dan Taziye Mesajı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ümraniye'de meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz için taziye mesajı yayımladı. Bakan Yerlikaya, şehidin ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığı diledi.
Çatışmada Yaralanmalar ve Durum
Bakan Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yılmaz’ın Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği'nde görev yapmakta olduğunu ve çatışma esnasında yaralandığını aktardı. Yılmaz’ın hastaneye kaldırıldığını fakat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğünü belirtti.
Diğer Yaralı Polis İçin Dua
Yerlikaya, çatışmada yaralanan bir diğer polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe için de acil şifalar diledi. Ülkemizin kahraman güvenlik güçlerinin her zaman yanındayız diyerek, %lt;em>'Kahramanımızın şehadetinden derin üzüntü duydum. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, kahraman emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum'</em> ifadesini kullandı.