Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yeni evlerine taşınan 2 çocuklu depremzede Güde ailesini ziyaret etti. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Kurum'un Malatya'da çeşitli temaslarla birlikte Güde ailesini ziyaret ettiği belirtildi.
Evlerini teslim alan Güde ailesinin bireyleriyle bir araya gelen Bakan Kurum, aileye hayırlı olsun dileklerini iletti. Kurum, tüm vatandaşların huzur ve güven içinde oturması için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Hamdolsun, her geçen gün Malatya'mız üstüne koya koya gidiyor." dedi. Bakan, ayrıca, Malatya merkezinin yanı sıra ilçeleri ve köylerinin de ayağa kalkacağını sözlerine ekledi.
Bakan Kurum, ev ziyaretinin ardından mahallelerinde halı saha yapılmasını isteyen çocuklara da destek olacağına dair söz verdi. Çocukların bu isteğini geri çevirmeyen Bakan, bölgedeki sosyal aktiviteleri desteklemeye devam edeceğini ifade etti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yeni evlerine taşınan 2 çocuklu depremzede Güde ailesinin evlerine konuk oldu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yeni evlerine taşınan 2 çocuklu depremzede Güde ailesinin evlerine konuk oldu.