Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Toplantı, AFAD bünyesinde gerçekleştirildi ve Bakan Kurum'un başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, çeşitli siyasi partilerden belediye başkanları, bürokratlar ve ilgili kişiler katıldı.
Bakan Kurum, belediye başkanlarını tek tek dinleyerek ilçelerdeki son durum hakkında bilgi aldı. Toplantıda kurduğu iletişim çerçevesinde, "Hep birlikte bu sürece nasıl başladıysak son güne kadar bu anlayışla yürütüyor olacağız. Milletimize bu yıl içerisinde bu işleri bitireceğimizin sözünü verdik. İnşallah haziran ve temmuzdan sonra meyvelerini almaya başlayacağız. Hedefimiz, yıl sonuna kadar Kahramanmaraş'ta da inşaatlarımızı aynı şekilde götürerek vatandaşlarımıza sözümüzü tutmak olacak." dedi.
Bakan Kurum ayrıca, tarihi çarşılar, iş yerleri, sanayi siteleri ve şehir merkeziyle birlikte Kahramanmaraş'ta sürdürülen çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini vurguladı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum (sağ 3), 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum (sağ 3), 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.