Bakan Güler, Çanakkale'de Amfibi Kolordu Komutanlığında İncelemelerde Bulundu
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Çanakkale'de yeni kurulan Amfibi Kolordu Komutanlığında önemli inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bu ziyaret kapsamında, Bakan Güler'e, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu gibi üst düzey komutanlar da eşlik etti.
Güler ve beraberindekilerin gerçekleştirdiği denetimler sırasında, ramazanın son iftarını Amfibi Kolordu Komutanlığında görevli personelle birlikte yaptıkları da belirtilmiştir. Bu ziyaret, Türkiye'nin savunma kapasitesini artırma çabalarının bir parçası olarak değerlendirilmektedir.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Çanakkale'de yeni kurulan Amfibi Kolordu Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Çanakkale'de yeni kurulan Amfibi Kolordu Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu.