Bakan Göktaş'tan CHP Lideri Özgür Özel'e Filistin Tepkisi

Bakan Göktaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Filistin konusundaki ifadelerine tepki gösterdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi.

Yayın Tarihi: 08.02.2025 19:04
Güncelleme Tarihi: 08.02.2025 19:04

Bakan Göktaş'tan CHP Lideri Özgür Özel'e Filistin Tepkisi

Bakan Göktaş'tan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Filistin Üzerine Yorumlarına Tepki

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Filistin konusundaki açıklamalarına yanıt verdi. Göktaş, sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin davasına olan desteğini vurguladı.

Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Bazı adımlarımız görünmüyor olabilir, yaptıklarımızı anlatamıyor olabiliriz ancak bizim Filistin hassasiyetimizi sorgulayanlar er ya da geç mahcup olacaklar, rezil olacaklar, tarih önünde nasıl bir haksızlık yaptıklarını görecekler.' ifadesine yer vererek, Erdoğan'ın ulusal ve uluslararası alanlarda cesur bir şekilde Filistin davasına sahip çıkan tek lider olduğunu belirtti.

Ayrıca, Göktaş, Türkiye'nin Filistin üzerinde bir çözüm bulmasının 1967 sınırları çerçevesinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız bir Filistin Devleti'nin kurulmasıyla mümkün olduğunu ifade etti. Göktaş, 'Sayın Cumhurbaşkanımız bu düşünceden ve mücadeleden asla taviz vermezken, su götürmez bir hakikati inkar edenler ise samimiyetsiz ve basiretsizdir.' değerlendirmesinde bulundu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı