Bahçeşehir yolunda motosiklet çarpışması: bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralı

Esenkent-Bahçeşehir yolunda sabah saatlerinde iki motosikletin çarpışması sonucu 58 yaşındaki sürücü yaşamını yitirdi, diğer sürücü ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 29.08.2026 09:48
Güncelleme Tarihi: 29.08.2026 10:01

Bahçeşehir yolunda motosiklet çarpışması: bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralı

Bahçeşehir yolunda motosiklet çarpışması: bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralı

İstanbul'un Esenkent-Bahçeşehir yolunda sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada 58 yaşındaki A.Ö olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer motosiklet sürücüsü ise ağır yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza nasıl gerçekleşti:

İddiaya göre, ara sokaktan caddeye çıkan 58 yaşındaki A.Ö ile cadde üzerinde süratli olduğu ileri sürülen başka bir motosiklet çarpıştı. Olayın sabah saatlerinde ve yağışlı bir havada gerçekleşmesi nedeniyle yolun kaygan olduğu, bunun kazanın şiddetini artırmış olabileceği belirtildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahalede A.Ö'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti; diğer sürücü ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanığının ifadesi:

İbrahim Efe adlı görgü tanığı, olay anını şu sözlerle anlattı: "İki motordan biri sağdan diğeri ise aşağıdan geliyordu. Ahmet Taner kışlalı bulvarından gelen motosikletli yaşlı birisiydi. Aşağıdan gelen de hızlı geliyordu. Yağmurla beraber yolda kaygandı ve çarpıştılar. Maalesef yaşlı adam hayatını kaybetti. Diğeri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı".

Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yetkililer, kaza sebebinin kesin olarak belirlenmesi için delil toplama, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi ve tanık ifadelerinin değerlendirilmesinin sürdüğünü bildirdi.

Kazayla ilgili adli ve idari işlemler devam ediyor; sürücüler, kaza saati ve yol koşullarıyla ilgili ayrıntıların soruşturma tamamlandığında netleşmesi bekleniyor.

MOTOSİKLETLERİN ÇARPIŞMASI SONUCU 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ İSE AĞIR YARALANDI.

MOTOSİKLETLERİN ÇARPIŞMASI SONUCU 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ İSE AĞIR YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.