Bahçeli: ABD ile İran arasındaki mutabakatı sevindirici buluyoruz, dikkatle takip ediyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ABD ile İran arasındaki mutabakatı sevindirici bulduklarını, süreci dikkatle takip ettiklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 16.06.2026 11:45
Güncelleme Tarihi: 16.06.2026 11:49

Bahçeli: ABD ile İran arasındaki mutabakatı sevindirici buluyoruz, dikkatle takip ediyoruz

Bahçeli: ABD ile İran arasındaki mutabakatı sevindirici buluyoruz, dikkatle takip ediyoruz

Parti grup toplantısında yapılan açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

"Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasında sağlanan mutabakatı sevindirici bulmakla birlikte dikkatle takip ediyoruz".

Bahçeli, yaptığı açıklamada mutabakatın olumlu bulunduğunu vurgularken, sürecin gelişmelerine ilişkin dikkatli bir izleme tavrı benimsediklerini belirtti.

MHP Lideri Bahçeli: "Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasında sağlanan mutabakatı sevindirici...

MHP Lideri Bahçeli: "Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasında sağlanan mutabakatı sevindirici bulmakla birlikte dikkatle takip ediyoruz"

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.