Bağdat'ta Kitapseverlerle Buluşan 'Bir Liderin Doğuşu'

Bağdat'ta açılan 25. Uluslararası Kitap Fuarı'nda Erdoğan'ın hayatını konu alan kitap Arapça olarak sergileniyor.

Yayın Tarihi: 15.09.2024 02:02
Güncelleme Tarihi: 15.09.2024 02:02

Bağdat'ta Kitapseverlerle Buluşan 'Bir Liderin Doğuşu'

Bağdat Kitap Fuarı'nda Türk Edebiyatı Rüzgarı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen 25. Uluslararası Kitap Fuarı, kitap tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Fuar, 21 farklı ülkeden 600 yerli ve yabancı yayınevinin katılımı ile ‘Irak Okuyor’ temasıyla başlamış durumda.

Erdoğan'ı Anlatan Eser: 'Bir Liderin Doğuşu'

Bu yılki fuarda dikkat çeken eserlerden biri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yaşamının önemli kesitlerine ışık tutan 'Bir liderin doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan' adlı eser. Kitap, Hüseyin Besli ve Ömer Özbay tarafından kaleme alınmış olup, Arapçaya çevrilen versiyonu ile yer alıyor.

Bağdat Kitap Fuarı, 22 Eylül tarihine kadar açık kalacak olup, Türkiye ile ilgili başka eserlerin de kitapseverlerle buluşacağı bekleniyor. Bu önemli etkinlik, okuma alışkanlığını teşvik etmesi açısından büyük bir fırsat sunuyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı