DOLAR
42,95 -0,01%
EURO
50,53 0,05%
ALTIN
5.965,17 -0,06%
BITCOIN
3.768.976,79 -0,09%

Bağdat Caddesi'nde 2026 Yeni Yıl Kutlamaları: Araç Yoğunluğu ve Konvoy Dikkat Çekti

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 2026 yeni yıl kutlamaları, insan yerine araç yoğunluğuyla sönük geçti; konvoy, kornalar ve canlı müzikli anlar görüldü.

Yayın Tarihi: 01.01.2026 01:31
Güncelleme Tarihi: 01.01.2026 01:33

Bağdat Caddesi'nde 2026 Yeni Yıl Kutlamaları: Araç Yoğunluğu ve Konvoy Dikkat Çekti

Bağdat Caddesi'nde yeni yıl kutlamaları önceki yıllara göre daha sakin geçti

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde gerçekleşen 2026 yeni yıl kutlamaları, önceki yıllarda görülen coşkuya kıyasla daha sönük bir görüntü sergiledi. Etkinlik sırasında cadde üzerinde insan kalabalığından çok araç yoğunluğu dikkat çekti.

Gözlemler

Geri sayım öncesinde cadde üzerinde insan yerine araç kalabalığı göze çarptı. 2026'ya saniyeler kala oluşan konvoy, kornalar eşliğinde cadde turu atarak renkli görüntülere neden oldu.

Konvoydaki bazı katılımcılar canlı müzik eşliğinde eğlenirken, diğerleri bu anları cep telefonlarıyla kayda aldı. Kutlamaların genel atmosferinde önceki yıllara göre bir durgunluk olduğu gözlendi.

Değerlendirme

Bu yılki görüntüler, Bağdat Caddesi'ndeki yeni yıl kutlamalarının biçiminde kayda değer bir değişiklik olduğunu gösteriyor. Kutlamalarda araç konvoylarının öne çıkması, cadde kullanımının ve kutlama dinamiklerinin farklılaştığına işaret ediyor. İzleyicilerin büyük kısmı bu değişimi cep telefonlarıyla belgeledi ve konvoyun yarattığı sesli atmosfer etkinliğin karakterini belirledi.

Sonuç olarak, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 2026 yeni yıl gecesi, fiziksel katılım yerine araç temelli bir katılımın öne çıktığı, önceki yıllara göre daha sessiz bir kutlama olarak kayda geçti.

KADIKÖY BAĞDAT CADDESİ'NDEKİ YENİ YIL KUTLAMALARI ÖNCEKİ YILLARA GÖRE SÖNÜK GEÇERKEN, ARAÇLAR GERİ...

KADIKÖY BAĞDAT CADDESİ'NDEKİ YENİ YIL KUTLAMALARI ÖNCEKİ YILLARA GÖRE SÖNÜK GEÇERKEN, ARAÇLAR GERİ SAYIMA KONVOY VE KORNALARLA EŞLİK ETTİ.

KADIKÖY BAĞDAT CADDESİ'NDEKİ YENİ YIL KUTLAMALARI ÖNCEKİ YILLARA GÖRE SÖNÜK GEÇERKEN, ARAÇLAR GERİ...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.