Bağcılar'da kapatılan özel hastanenin çatısında yangın
İtfaiye ekipleri yangını söndürdü; ölen ya da yaralanan yok
İstanbul Bağcılar'ın Demirkapı Mahallesi Velioğlu Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında, yenidoğan çetesi soruşturması kapsamında kapatılan özel bir hastanenin çatısında yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü; yetkililer olayda ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenmedi. Kurumun daha önce aynı soruşturma kapsamında kapatılmış olması, olayın hem yangın güvenliği hem de hukuki açıdan farklı boyutlar taşıdığını düşündürüyor.
Olayla ilgili resmi açıklamalar ve soruşturmanın detayları ilerleyen saatlerde netleşecektir.
İSTANBUL BAĞCILAR’DA "YENİDOĞAN ÇETESİ" SORUŞTURMASI KAPSAMINDA KAPATILAN ÖZEL HASTANENİN ÇATISINDA YANGIN ÇIKTI. YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLÜRKEN, OLAYDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI.