Bafra'da uyuşturucu operasyonunda iki gözaltı

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen operasyonda çeşitli uyuşturucular ele geçirildi, iki kişi uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 19.07.2026 20:42
Güncelleme Tarihi: 19.07.2026 21:28

Bafra'da uyuşturucu operasyonunda iki gözaltı

Bafra'da uyuşturucu operasyonunda iki gözaltı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Bafra Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yürütülen operasyonda M.D. (27) ile H.Ç. (26) üzerinde ve 55 JK 021 plakalı araçta yapılan aramada 0,88 gram metamfetamin ele geçirildi.

Operasyon ayrıntıları

Soruşturmanın derinleştirilmesi sonucu ekipler, Betül T. (23) ile Burak K. (23) ikametlerinde arama yaptı. Aramada 5,23 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 2,08 gram metamfetamin, 7 adet sentetik ecza hapı, uyuşturucu madde kullanma aparatı ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 900 lira ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.D. ve H.Ç. hakkında "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan adli işlem yapılırken, Betül T. ile Burak K. "uyuşturucu madde ticareti" suçlamasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi.

ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MALZEMELERİ

ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MALZEMELERİ

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!