Bafra'da inşaat iskelesi çöktü: 1 işçi hayatını kaybetti

Bafra'da 6. katta iskelenin çökmesi sonucu 47 yaşındaki işçi Cemil Şahinbaş yaşamını yitirdi; olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 20.07.2026 11:20
Güncelleme Tarihi: 20.07.2026 11:20

Bafra'da inşaat iskelesi çöktü: 1 işçi hayatını kaybetti

Bafra'da inşaat iskelesi çöktü: 1 işçi hayatını kaybetti

Olayın ayrıntıları

Edinilen bilgilere göre, Samsun'un Bafra ilçesinde bir inşaatta meydana gelen iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Cemil Şahinbaş (47), inşaatın 6. katında iskelenin çökmesi sonucu zemine düştü. Düşmenin ardından iskelenin altında kalan işçi olay yerinde yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yapılan ön incelemelerin ardından cenaze Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Samsun'a otopsi için gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve sürecin takibi yetkililerce sürdürülüyor.

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE TOKİ İNŞAATINDA MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA BİR İŞÇİ YAŞAMINI...

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE TOKİ İNŞAATINDA MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA BİR İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ.

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE TOKİ İNŞAATINDA MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA BİR İŞÇİ YAŞAMINI...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.