Babadağ’da altyapıdan okullara sahada kapsamlı yenileme çalışması

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, Fen İşleri ekiplerinin yürüttüğü betonlama, mazgal, korkuluk ve okul düzenlemelerini sahada denetledi.

Yayın Tarihi: 09.10.2026 18:12
Güncelleme Tarihi: 09.10.2026 18:12

Babadağ’da altyapıdan okullara sahada kapsamlı yenileme çalışması

Başkan Kumral saha incelemesinde bulundu

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Denetim sırasında ekiplerden yürütülen işler ve proje ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

saha çalışmaları ve uygulamalar:

İlçenin farklı noktalarında devam eden çalışmalarda betonlama, mazgal yapımı, korkuluk montajı ve boyama işlemleri gerçekleştiriliyor. Ekipler, altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yolların yeniden düzenlenmesi ve eksik görülen alanlarda iyileştirme yaparak Babadağ’ın fiziki koşullarını düzeltmeyi hedefliyor.

okullar ve hizmet vurgusu:

Belediye ekipleri ayrıca ilçe genelindeki okullarda ihtiyaç duyulan düzenlemeleri hayata geçiriyor. İnceleme sırasında konuşan Kumral, "İlçemiz için çalışıyor, hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz" ifadelerini kullanarak projelerin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Başkanın saha ziyareti, yürütülen çalışmalarda koordinasyonun sağlanması ve öncelikli ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi açısından önem taşıyor. Belediye yetkilileri, planlanan düzenlemelerin tamamlanmasıyla günlük yaşam koşullarının iyileştirilmesini amaçlıyor.

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI MURAT KUMRAL, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN İLÇE GENELİNDE...

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI MURAT KUMRAL, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN İLÇE GENELİNDE SÜRDÜRÜLEN ALTYAPI, ÜSTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.