Babadağ 15 Temmuz gecesinde tek yürek oldu

Babadağ'da 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında saygı yürüyüşü, resim sergisi ve kabir ziyareti yapıldı; şehitler dualarla anıldı.

Yayın Tarihi: 16.07.2026 12:53
Güncelleme Tarihi: 16.07.2026 12:53

Babadağ 15 Temmuz gecesinde tek yürek oldu

Babadağ 15 Temmuz gecesinde tek yürek oldu

Etkinlikler

Denizli’nin Babadağ ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında saygı yürüyüşü, resim sergisi ve anma programı düzenlendi.

Etkinliklere Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir ve Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral katıldı. Program çerçevesinde vatanın bölünmez bütünlüğü için can veren şehitlerin kabri ziyaret edilerek dualar edildi.

Katılım ve yürüyüş

Anma programında yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı saygı yürüyüşünde Babadağlılar tek yürek oldu. Şehitler dualarla anılırken, resim sergisiyle 15 Temmuz direnişi görsel olarak yad edildi.

Başkanın açıklaması

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral anma etkinliklerinin şehitlere duyulan sarsılmaz sadakatin ifadesi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Günün ilk ve en kutsal anında, Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Abdullah Demir ve çok kıymetli protokolümüz ile birlikte, bu toprakları bizlere ebedi vatan kılan aziz şehidimizin kabrini ziyaret ettik. Kur’an-ı Kerim tilavetleri eşliğinde dualarımızı ederek kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla andık. Kabir ziyaretimizin hemen ardından ilçe protokolümüz ve binlerce vatansever hemşehrimizle birlikte Demokrasi ve Millî Birlik Yürüyüşü’nde omuz omuza yürüdük. Milletimizin cesaretini resim sergisi ve anma programıyla yad ettik. Bizler bu vatanı sokakta bulmadık; şehitlerimizin kanıyla, gazilerimizin canıyla sulanan bu toprakları ebediyen korumaya ve millî iradeye mutlak sadakatle sahip çıkmaya kararlıyız".

DENİZLİ'NİN BABADAĞ İLÇESİNDE, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA SAYGI...

DENİZLİ'NİN BABADAĞ İLÇESİNDE, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ, RESİM SERGİSİ VE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

DENİZLİ'NİN BABADAĞ İLÇESİNDE, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA SAYGI...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.