Aynı evdeki tartışma cinayetle bitti: iki kişi tutuklandı

Adana'da 20 Ağustos'ta üç kişi birlikte alkol aldığı sırada çıkan tartışmada Emrah Kocaoğlu bıçaklanarak öldü; iki şüpheli tutuklandı.

Yayın Tarihi: 25.08.2026 09:58
Güncelleme Tarihi: 25.08.2026 10:30

Aynı evdeki tartışma cinayetle bitti: iki kişi tutuklandı

Olayın ayrıntıları:

Olay, 20 Ağustos günü saat 03.00 sıralarında Adana'nın merkez ilçelerinden birinde meydana geldi. Emrah Kocaoğlu (33), ev arkadaşları Tamer İ. (21) ve Mehmet S. (24) ile aynı evde birlikte alkol aldığı sırada tartışma çıktı. Küfürleşmeyle başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Kocaoğlu, aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanarak koltuğa yığıldı.

Olayın ardından, iddialara göre şüpheliler olayda kullanılan bıçağı pencereden dışarı attı. Kanlar içinde kalan Kocaoğlu'nun evde hareketsiz kalmasına rağmen, şüphelilerin bir süre daha evde kaldıkları ve alkol almaya devam ettikleri ileri sürüldü.

İhbar ve müdahale:

Daha sonra şüpheliler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak evde kilitli kaldıklarını ve anahtarı bulamadıklarını bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kapıyı kırarak eve girerken sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Emrah Kocaoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin çevre aramasında, apartmanın bahçesinde üzerinde kan lekeleri olan bir bıçak bulundu. Olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak muhafaza altına alındı.

Emniyet ve adli süreç:

Tamer İ. ve Mehmet S. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinde birlikte alkol aldıklarını kabul eden şüpheliler, tartışmanın neden çıktığını hatırlamadıklarını ve Kocaoğlu'nu kendilerinin bıçaklamadıklarını öne sürdü. Şüphelilerin ifadelerinde birbirlerini suçladıkları kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından her iki şüpheli de adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak ise kriminal inceleme yapılmak üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor; emniyet ekipleri ve adli makamlar, delillerin kriminal incelemesini tamamlayarak olayın seyrine ilişkin ayrıntıları netleştirecek.

ŞÜPHELİLER ÖNDEKİ MEHMET S., ARKADAKİ TAMER İ.

ŞÜPHELİLER ÖNDEKİ MEHMET S., ARKADAKİ TAMER İ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.