Aydın Sultanhisar'da 30 Kasım'dan Bu Yana Kayıp Olan Kişi Jandarma Ekiplerince Sağlıksız Bulundu
Demirhan Mahallesi'nde 30 Kasım'dan bu yana haber alınamayan bir vatandaş, jandarma ekiplerinin yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda sağ olarak bulundu.
Arama çalışmalarının kapsamı
4 Aralık 2025 tarihinde kayıp ihbarının yapılmasının ardından bölgedeki arama faaliyetleri geniş çapta yürütüldü. Çalışmalara 4 asayiş timi, 1 Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, 1 iz takip köpek timi, 1 JASAT timi, 1 komando timi ve 1 AFAD ekibi katıldı. Toplam 36 personel görev aldı.
Bulunma ve sağlık durumu
Kayıp şahıs, Demirhan Mahallesi Armutluk mevkiinde tespit edildi. Yapılan kontrollerde kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi ve gerekli işlemler tamamlandıktan sonra güvenli bir şekilde ailesine teslim edildi.
AYDIN'IN SULTANHİSAR İLÇESİNDE 30 KASIM'DAN BU YANA KAYIP OLAN BİR KİŞİ, JANDARMA EKİPLERİNCE YAPILAN ARAMALAR SONUNDA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BULUNDU.