Aydın Efeler'de 434 litre sahte karışık bitkisel yağ ele geçirildi

Aydın Efeler'de motosikletli polis timleri bir araçta 86 adet, toplam 434 litre karışık bitkisel yağ ele geçirdi; ürünler Tarım Müdürlüğü'ne teslim edildi, 105 bin TL ceza uygulandı.

Yayın Tarihi: 24.11.2025 09:21
Güncelleme Tarihi: 24.11.2025 09:22

Aydın Efeler'de 434 litre sahte karışık bitkisel yağ ele geçirildi

Aydın Efeler'de 434 litre sahte karışık bitkisel yağ ele geçirildi

Motosikletli polis timlerinin uygulamasında araçta bulunan ürünler Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi

Efeler ilçesinde gerçekleştirilen uygulamada Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri bir araçta arama yaptı. Aramada, her biri 5 litre olan 86 adet olmak üzere toplam 434 litre karışık bitkisel yağ ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünlere ilişkin işlem yapılmak üzere Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Araçta bulunan şahsa, 5996 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında 105 bin TL idari para cezası uygulandı.

POLİS EKİPLERİ YAKALADI, SAHTE YAĞLARA EL KONULDU

POLİS EKİPLERİ YAKALADI, SAHTE YAĞLARA EL KONULDU

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.