Aydın'da sigorta haftası: güven, dayanışma ve sürdürülebilirlik ön plana çıktı

AYTO'nun çelenk töreniyle başlayan Sigorta Haftası etkinliğinde sektör temsilcileri güven, dayanışma ve sürdürülebilirlik vurgusu yaptı.

Yayın Tarihi: 05.10.2026 13:59
Güncelleme Tarihi: 05.10.2026 13:59

Aydın'da sigorta haftası: güven, dayanışma ve sürdürülebilirlik ön plana çıktı

Aydın'da sigorta haftası etkinliği:

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 12. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Sigorta Haftası, Aydın Valiliği önündeki çelenk sunma töreni ile kutlandı. Törene sigorta sektöründe faaliyet gösteren AYTO üyeleri katılırken, etkinlikte sektörün toplum ve ekonomi için taşıdığı önem öne çıkarıldı.

Sektörden güçlü mesajlar:

AYTO Meclis Üyesi Murat Çay, çelenk sunumunun ardından yaptığı konuşmada sigortacılığın yalnızca riskleri güvence altına alan bir faaliyet olmadığını vurguladı. Çay, "Güven, dayanışma ve sorumluluk anlayışıyla sektörümüze değer katan tüm sigorta acentelerimizin, çalışanlarımızın ve sektör paydaşlarımızın Sigorta Haftası’nı kutluyorum. Daha güçlü, sürdürülebilir ve güvenilir bir sigorta sektörü için emek veren herkese teşekkür ediyor, sektörümüz adına başarılı çalışmalar diliyorum. Sigorta Haftamız kutlu olsun" dedi.

AYTO Meclis Üyesi ve Aydın Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Mutlu Engin ise sigortacılığın güven ve sürdürülebilirlik açısından taşıdığı önemi ön plana çıkardı. Engin, "Güven ve sürdürülebilirliğin teminatı olan sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlayan tüm değerli meslektaşlarımızın Sigorta Haftası’nı kutluyoruz. Sektörümüze emek veren tüm paydaşlarımıza başarı, sağlık ve huzur diliyor; daha güçlü ve güvenli bir gelecek için birlikte başarılı çalışmalara imza atmayı temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Törenin akışı ve katılımcılar:

AYTO 12. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Toral da konuşmasında sektörün geleceğe hazırlıklı olma ve toplumda güven tesis etme rolüne dikkat çekti: "Güvenin, dayanışmanın ve geleceğe hazırlıklı olmanın önemli unsurlarından biri olan sigortacılık sektöründe emek veren tüm meslektaşlarımızın Sigorta Haftası’nı kutluyor, sağlık, başarı ve bol kazanç diliyorum" dedi.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ile devam etti ve günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi. Etkinlik, sektör temsilcilerinin bir araya gelerek hem mesleki dayanışmayı pekiştirdiği hem de sigortacılığın ekonomideki rolünü yeniden hatırlattığı bir platform oldu.

AYDIN TİCARET ODASI 12. MESLEK KOMİTESİ TARAFINDAN SİGORTA HAFTASI ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE...

AYDIN TİCARET ODASI 12. MESLEK KOMİTESİ TARAFINDAN SİGORTA HAFTASI ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE KUTLANIRKEN, TÖRENDE SİGORTACILIK SEKTÖRÜNÜN GÜVEN, DAYANIŞMA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK AÇISINDAN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.