Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Fatih Caddesi'ndeki yol çalışmalarını tamamladı

Aydın Büyükşehir, Söke Fatih Caddesi'nde sıcak asfalt, kaldırım yenileme ve ilave yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamlayarak caddeyi hizmete açtı.

Yayın Tarihi: 22.05.2026 15:05
Güncelleme Tarihi: 22.05.2026 15:09

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Fatih Caddesi'ndeki yol çalışmalarını tamamladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Fatih Caddesi'nde yol çalışmalarını tamamladı

Çalışma kapsamı ve sonuç

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen yatırımlar kapsamında, Söke ilçesi Fatih Caddesindeki yol çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde vatandaşların kullanımına açıldı.

Uygulanan müdahaleler arasında sıcak asfalt serimi, kaldırım yenileme ve ilave yağmur suyu hattı yapımı ile birlikte logo ve yol çizgi çalışmaları yer aldı. Bu adımlar, hem sürüş konforunu hem de yaya güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Halk tepkisi ve belediye açıklaması

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

"Kentimizin dört bir yanında hizmet odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. 17 ilçemizin tamamında yatırımlarımızı ve projelerimizi sürdüreceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın"

Belediye, kent genelinde yatırımların ve hizmetlerin sürdürüleceğini vurgulayarak benzer altyapı ve yol iyileştirme çalışmalarının diğer ilçelerde de devam edeceğini belirtti.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN SÖKE’DE YOL ÇALIŞMASI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN SÖKE’DE YOL ÇALIŞMASI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN SÖKE’DE YOL ÇALIŞMASI

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.